Galleriets olika utrymmen

30 september 2012

Tid att tänka

I sista minuten har jag gjort en layout efter Lillblommans skiss.
 
A last minute layout after a sketch at Lillblomman's.
 
 
Det handlar om tid som flyr och jag som, som vanligt, inte hinner med. Någon som har svaret?
 
It's about time flying and me, as usual, not keeping up. The title is "Where does time go". Anyone got the answer?


5 kommentarer:

 1. Näe, med tiden kan jag inte hjälpa dig; känns som den flyger iväg för mig med då man har barn? Men din layout blev jättefin och så snyggt med klockorna som cirklar från skissen! Tack för att du ville vara med! Kram!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack själv för en bra skiss! Tiden skuttar även utan barn, fast det märks kanske mindre när man inte har växande barn som påminner om tidens gång.

   Radera
 2. Kan det vara att du är tidsoptimist. Och gör det som är skojigare först. Det finns alltid det som är skojigare. Men layouten är ju som alltid fin.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det påstås att jag är tidsoptimist, men jag hävdar att det är andra som går och vrider fram klockorna när jag inte ser! Och jag väljer inte alltid det skojiga, men fastnar ofta mittemellan vad jag borde och vad jag vill och får inget gjort.
   :-p

   Tack!

   Radera
 3. Jättefin layout!! Tid konsumeras - men, hur inför man köpstopp utan att först ha trillat av pinn?? Och visst borde man kunna söka utökad kvot timmar per dygn, om man behöver? Eller kan vi inte dela på jobben, lönerna och bidragen då, i samhället?? Om en arbetslös och en som har ett arbete delar, då skulle de kunna jobba en månad i stöten, t ex. Det vore väl nått?!!?

  SvaraRadera