Galleriets olika utrymmen

4 oktober 2012

Vi fångade dagen!

Lillblommans skiss gav mersmak. När jag såg oktober-skissen kunde jag inte låta bli att använda den. Jag hade de här småfotona som jag ville scrappa om en härligt solig septemberdag. Här fångade vi dagen!
 
Lillblommans sketch got me inspired. When I saw the October sketch I couldn't resist using it. I had these little photos that I wanted to scrap about a wonderful sunny September day. Here we really seized the day!
 Nu när jag tittar på bilden ovan så ser jag att det ser ut som det är det vita som är sidan, men den sitter på ett svampmönstrat bakgrundspapper. Svampar är fina bara man slipper äta dem! Fot-ot nere till höger har jag 'lånat'. Tack för det!

When I look at the picture above I see that it looks like it's all the white that is the page, but it's on a muschroom-patterned paper. Mushrooms are nice as long as you don't have to eat them! The phoot-o/foot-o (it works in swedish, foto = photo, fot = foot) down in the right hand corner is 'borrowed' from a friend. Thanks for that!

4 kommentarer:

 1. Vilket härlig första bidrag jag fick in här:) Vad roligt att du gillade skissen och bilderna är verkligen härliga! Tack för att du ville vara med! Kram!

  SvaraRadera
 2. Fantastisk layout! Så himla fin! Jag gillar alla de små fotona och att de hänger ihop innanför "cirkeln".

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Jag blev så inspirerad av skissen och hade de här fotona jag ville scrappa.

   Radera
 3. Tack för din kommentar! Det var ju just för att få lite tips jag skrev inlägget. ;) Det du skrev om att blått behövs till höger och stjärnor upptill håller jag med om - det har jag också varit inne på. "Regnvått" har jag inte tänkt på, men det låter ju intressant... Hmmm... Undrar vad jag har i gömmorna som kan passa...

  Tack igen!

  SvaraRadera